Logo

Farsbrød med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Farsbrød med ost 

 
God mad med hakket kød til hverdag. Med få ingredienser får du gode og enkle retter, der også fint kan bruges som gæstemad. Faktisk meget lækkert, prøv selv
Til 4 personer. Tilberedningstid: 30 min. Stegetid: 40-50 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser:
500 g hakket kalve- og flæskekød
3 spsk rasp
1 æg
1½ dl mælk el. fløde
10 oliven
1 løg
1 tsk merian
salt, peber
4-5 skiver formbrød
smør
1-2 dl reven ost
 
* Tilberedning:
1. Rør det hakkede kød sammen med rasp, æg og mælk eller fløde.
Tilsæt hakkede oliven og finthakket løg.
Krydr med merian, salt og peber.
2. Smør brødet med smør og læg skiverne i bunden af en smurt, aflang form ca. 1½ liter.
Kom farsen over.

 
3. Sæt farsbrødet i ovnen 40-50 min ved 200 °C.
Drys reven ost over de sidste 5-10 min af stegetiden.

 
4. Skær farsbrødet i skiver og server det med grøn salat og kartofler eller groft brød.

 

Se alle de bedste opskrifter med Hakket kød

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 4.656 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her