Logo

Farsbrød med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Farsbrød med bacon 

 
God mad med hakket kød til hverdag. Med få ingredienser får du gode og enkle retter, der også fint kan bruges som gæstemad. Kan fryses, men forringes
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 30 min. Stegetid: 40-50 min.

 
# Ingredienser:
600 g hakket kalve- og flæskekød
el. hakket flæskekød
4 spsk rasp
1 dl danskvand
1 dl fløde
1 æg
½-1 tsk allehånde
½-1 tsk nellike
salt, peber
4-5 skiver bacon

 
* Tilberedning:
1. Rør det hakkede kød med rasp, danskvand, fløde og æg.
Rør farsen godt.
Krydr med allehånde, nellike, salt og peber.

 
2. Form farsen til et aflangt brød og læg det i en lille smurt bradepande.
Dæk med baconskiver.

 
3. Sæt farsbrødet i ovnen 40-50 min ved 200 °C .

 
4. Skær farsbrødet i skiver og server det med en god råkostsalat eller kogte grønsager.

 

Se alle de bedste opskrifter med Hakket kød

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.056 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her