Logo

Friturestegt camembert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Friturestegt camembert 

 
Det er en sikker klassiker, der vækker gode minder hos de fleste af os, nyd den med solbærsyltetøj, blegselleri, vindruer og/eller valnødder til
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 15 min.

 
# Ingredienser:
8 umodne trekanter af camembert
1-2 æg
rasp
Til friturestegning:
palmin eller olie

 
* Tilberedning:
1. Ostene skal være kolde og knap modne.
Vend dem i sammenpisket æg og dernæst i fintsigtet rasp.

 
2. Varm fedtstoffet.
Når en lille franskbrødsterning bliver gylden på 1 minut, er frituren klar.

 
3. Kog ostene i fedtstoffet til de er gyldne.
Tag dem op med en hulske og læg dem på fedtsugende papir.

 
4. Server de friturestegte camembert nykogte og varme.
Giv solbærsyltetøj, blegselleri, vindruer og/eller valnødder til.

 

Se alle de bedste opskrifter med Ost

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.610 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her