Små pølser, muslinger og sardiner svøb t i bacon er et rigtig populært lækkeri.
Server gerne pindemadderne
til et glas øl eller en drink før middagen.
Tid: ca 25 min. 4 pers.
# Ingredienser
8 cocktailpølser
1 ds. muslinger (200
g)
1 ds. røgede muslinger
1 ds. sardiner i olie
150 g bacon
16 cherrytomater
* Fremgangsmåde
1. Rul pølser, muslinger,
både de almindelige og de røgede og sardiner i halverede baconskiver.
2. Fæstn dem med tandstikkere.
3. Brun rullerne på en
stegepande uden ekstra fedtstof. Brug gerne en teflonpande.
4. Server pindemadderne
med cherrytomater.
Tips: Hvis du har inviteret til grillfest, kan rullerne
fint serveres, mens gæsterne venter på maden.
Steg dem på grillen lidt
ude i siden.
Se alle de bedste opskrifter med Små retter
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------