Cider giver her
kyllingen en frisk og lækker smag. Gulerødder og løg er fint tilbehør. Her
er en virkelig lækker ret med ris eller pasta, ret nemt og lækkert
Tid: 1 time, heraf
30 min til kogning. Retten er fryseegnet. Holdbarhed 5 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
1 stor kylling,
frisk eller frossen
2 spsk olie
½ tsk salt
¼ tsk hvid peber
2 dl cider
1 spsk vineddike
2 dl hønsebouillon
af terning
2 gulerødder
200 g frosne små løg
1 spsk frisk hakket
estragon eller 1 tsk tørret
1 spsk Maizena
* Fremgangsmåde
1. Optø kyllingen,
hvis den er frossen.
Del den i 8 stykker.
2. Tør
kyllingestykkerne og brun
dem på en pande i halvdelen af olien.
Krydr med salt og
hvid peber.
Læg stykkerne i en
gryde.
3. Tilsæt cider, vineddike
og hønsebouillon.
Lad retten koge 20
min.
4. Skræl
gulerødderne og skær dem i lidt tykke skiver.
Brun dem sammen med
de små løg i resten af olien.
5. Læg grønsagerne i
gryden.
Lad det koge
yderligere 10 min.
6. Smag retten til
med estragon.
Jævn med Maizena
udrørt i lidt koldt vand.
7. Server med pasta
eller ris og en blandet salat.
Tips: De små løg kan erstattes af skalotteløg eller
skivet porre.
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller andet
Fjerkræ
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
-----------
ooo OÔO ooo -----------