Roulader af hakket
kød kan krydres med forskelligt. Her er det grønne peberkorn, der giver retten
et pift. Her er en virkelig lækker ret, det er altid godt!
Tid: 35 min. Retten
er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
½ dl rasp
1 dl mælk
400 g hakket
flæskekød
1 tsk salt
½ tsk hvid peber
1 æg
2 spsk smør eller
margarine
FYLD:
1 løg
1 spsk smør eller
margarine
1 spsk grønne peberkorn
1 dl hakket persille
CHAMPIGNONSAUCE:
200 g friske
champignoner
1 spsk smør eller margarine
2½ dl oksebouillon (vand + terning)
1 spsk hvedemel +
vand
½ spsk soya
* Fremgangsmåde
1. Bland rasp og
mælk. Lad det stå og trække 10 min.
2. Rør kødet med
raspen.
Tilsæt salt, hvid
peber og æg, rør farsen smidig.
3. Pil løget og hak
det fint. Svits det i fedtstoffet.
Tilsæt peberkorn og
persille og lad det svale af.
4. Bred farsen ud på
et skyllet skærebræt eller bagepapir.
Del farsen i
ensartede tern med en kniv.
5. Læg lidt fyld på
hver firkant.
Rul dem sammen ved hjælp af en stegespade.
6. Brun rullerne på
alle sider i fedtstoffet.
Læg dem efterhånden
over i en sauterpande.
7. Skær
champignonerne i skiver.
Brun dem i
fedtstoffet på en pande.
Læg dem over til
rullerne og hæld bouillonen på.
Jævn evt. med lidt
hvedemel udrørt i koldt vand.
Smag til med soya.
Lad retten simre
under låg 5 min.
8. Server rouladerne
med kogte, knuste kartofler og en eller anden grønsag, fx broccoli.
Se alle de bedste opskrifter med Hakket flæskekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------