Kyllingefileterne
ser appetitlige ud med det grønne fyld, som også giver meget smag til kødet. Her
er en virkelig lækker ret med ris og salat. Ret nemt og lækkert
Tid: 35 min, heraf
25 min i ovnen. Retten er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
4 kyllingefileter (
400 g)
½ bdt. persille
2 spsk madeira
2 spsk reven
parmesanost
½ tsk salt
1 knsp cayennepeber
1 fed hvidløg
8-10 grønne oliven
8-10 sorte oliven
2 spsk olie
1 dl vand
* Fremgangsmåde
1. Optø
kyllingefileterne hvis du bruger frosne.
Læg dem på et
skærebræt og skær en dyb, lang lomme midt i fileterne.
2. Mix persille,
madeira, ost, salt, cayennepeber, hvidløg og oliven til en fars.
3. Fyld farsen i
lommerne på kødet og fæstn med tandstikkere.
4. Opvarm olien på en
pande som tåler at gå i ovnen.
Læg kødet på og brun
det på alle sider. Spæd med 1 dl vand.
5. Stil kødet i
ovnen ved 175 °C og eftersteg i 25 min.
6. Skær
kyllingefileterne tværs over med et skråt snit.
7. Server retten med
safranris og en salat
med brøndkarse.
Tips: En hel kylling kan også anvendes til denne
ret.
Farsen lægges da
under brystskindet og kyllingen steges hel i ovn.
Tid: 45-50 min.
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller
andet Fjerkræ
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------