Denne cremede risdessert er et skønt alternativ til den
klassiske risalamande, og kokosmælk og kanel giver et elegant modspil til den kendte
jule dessert.
Til 4 pers
# Ingredienser
4 dl kokosmælk fra dåse
1½ dl mælk
50 g brun farin
50 g grødris
2 tsk stødt allehånde
30 g smør
1 tsk stødt kanel
* Tilberedning
1 Hæld kokosmælk og mælk i en gryde og varm det forsigtigt
op.
Tilsæt farin og rør, til det er opløst.
2 Tilsæt ris og allehånde og bring det lidt efter lidt i
kog.
Lad det simre svagt under hyppig omrøring i 45-60 min,
eller til det er tykt.
3 Rør smørret i og server, så snart smørret er smeltet,
drysset med kanel.
Se alle de bedste
opskrifter med Ris
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------