En hurtig og fin ret
med oprindelse i det eksotiske madland Thailand. Som variation kan
kyllingeleverpanden serveres på en skive ristet brød.
Tid: 20-25 min.
Retten er fryseegnet uden persille. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
400 g kyllingelever
1 løg
1 æble
1-2 spsk olie
1 tsk salt
¼ tsk sort peber
1 fed hvidløg
½ tsk worcestershire sauce
1 spsk cognac
1½ dl fløde
1-2 avocadoer
1-2 spsk citronsaft
bredbladet persille
* Fremgangsmåde
1. Skær
kyllingeleveren i mindre stykker.
Hvis du bruger
frosne skal de tøes op først.
2. Skræl både løg og
æble. Hak løget og skær æblet i tern.
3. Opvarm olien på
en stegepande.
Læg
kyllingeleverstykkerne på og brun dem let.
Tilsæt løg og æble.
Krydr med salt, sort
peber, presset hvidløg og worcestershire sauce.
Lad det hele stege
nogle min.
4. Smag til med
cognac og fløde.
Rør forsigtigt rundt.
5. Skræl avocadoen
og skær den i skiver.
Læg dem øverst i
stegepanden.
Pres lidt citron
over.
Pynt retten med bredbladet persille.
6. Server lige fra
panden med ris og gerne en blandet Grøn Salat.
Giv også Brød til.
Tips: Du kan erstatte kyllingeleveren med
kyllingebryst.
Skær i strimler og
tilbered som ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Kylling eller
andet Fjerkræ
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------