Pølser kan
tilberedes på mange måder. En er at lægge dem lagvis i et fad med kartofler,
løg, tomat og peberfrugt. Herlig smag. Retter med pølser hitter altid!
Tid: 40-45 min,
heraf 25-30 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
5-6 kartofler
2 løg
400 g røget medister
3-4 tomater
1 grøn peberfrugt
½ tsk salt
¼ tsk peber
2 dl cremefraiche
1 tsk timian
2-3 dl reven ost
* Fremgangsmåde
1. Skræl kartofler
og løg. Skær dem i tynde skiver.
Det går hurtigt i
foodprocessoren.
2. Skær den røgede
medister, tomater og peberfrugt i skiver.
3. Smør et ovnfast
fad let.
Læg kartofler, løg,
medister, tomater og peberfrugt lagvis i fadet.
Drys med salt og
peber.
4. Fordel cremefraichen
henover.
Drys med timian og
til slut reven ost.
5. Sæt fadet i en 200
°C varm ovn og gratiner i 25-30 min.
Tips: Du kan også bruge andre pølsetyper. Prøv fx
med en krydret hvidløgspølse.
Se alle de bedste opskrifter med Pølser eller Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------