Du kan lave denne lækre skinkeschnitzel på ca. 40 min i alt.
Ny inspiration til hverdagen? Læs mere om en let hovedret fra det danske køkken
HER
til 4 personer
# Ingredienser
1 kg skinkeinderlår
smør
salt og peber
1-2 citroner
kapers
1 kg små, kogte
kartofler
* Tilberedning
1. Kødet skæres i
ca. 1 cm tykke skiver og bankes let.
2. Kødet drysses med
salt og peber og steges i gyldent smør
ved jævn varme i ca.
3 min på hver side.
(Kødet kan også
paneres, hvis dette foretrækkes).
3. De kogte, kolde
kartofler skæres i skiver og
brases i smør på
panden.
4. Kødet anrettes
med citronskiver og kapers og
serveres med brasede
kartofler samt skysauce.
Tips: Brug aldrig en kødhammer med spidse takker,
da disse
ødelægger fibrene i
kødet, og megen kødsaft går til spilde.
Brug en flad
kødhammer - eller ganske enkelt en knyttet hånd.
Se alle de bedste opskrifter med Grisekød Se også Gris, udskæring af
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.