Panderetten her kan
tilberedes med hvad du nu har i huset. Her er grønsager, og røget medister
blevet til en farvestrålende og velsmagende ret.
Tid: 25-30 min.
Retten er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
4-5 mellemstore
kartofler
1 rød peberfrugt
½ porre
1½ spsk smør eller
margarine
400 g røget medister
200 g frosne grønne
bønner
salt og peber
1 spsk groft revet
peberrod
SERVERING: cremefraiche
* Fremgangsmåde
1. Skræl kartoflerne
og skær dem i små tern.
Rens peberfrugten og
skær den i tern.
Skyl porren og skær
den i strimler.
2. Smelt fedtstoffet
på en pande.
Steg kartofler og grønsager
nogle min ved jævn varme.
3. Tag skindet af
den røgede medister.
Skær den i tern og
kom dem på panden.
Lad dem stege med 5
min.
Tilsæt bønnerne. De
skal ikke optøs først.
4. Varm retten godt
igennem.
Smag evt. til med
salt og peber. Riv peberrod over.
5. Server retten
lige fra panden.
Giv cremefraiche og Brød til.
Tips: Du kan gøre retten lidt mere mager ved at
bruge en pølse med lavt fedtindhold.
Se alle de bedste opskrifter med Pølser eller med Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------