Logo

Mørbradsauté med salvie og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørbradsauté med salvie og oliven 

 
En nem gryderet, som er fin at servere ved en lidt festligere lejlighed. Salvie og fine grønne oliven giver dejlig smag og er desuden smukke at se på.
Tid: 30 min. Retten er fryseegnet. Holdbarhed  2 mdr. 4 pers.

 
# Ingredienser
500 g svinemørbrad
1 bdt. frisk salvie
eller 1 spsk tørret
1 spsk olie
½ tsk salt
⅓ tsk hvid peber
2 dl hvidvin
1 dl cremefraiche
20 grønne oliven
 
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet i 1 cm tykke skiver.

 
2. Hak salviebladene fint.

 
3. Opvarm olien på en pande og brun kødskiverne hastigt sammen med halvdelen af salvien.

 
4. Krydr med salt og peber.
Læg efterhånden kødskiverne over i en sauterpande.

 
5. Hæld hvidvin og cremefraiche over og lad det simre  5 min

 
6. Drys til slut med oliven og resten af salvien.

 
7. Server sautéen med kogte, gerne pressede kartofler og grønne ærter.

 
Tips: I stedet for mørbrad kan du bruge skinkeschnitzel.

 

Se alle de bedste opskrifter med Svinekød

Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør

Se alle de bedste opskrifter med Brød

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her