Logo

Lun kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lun kartoffelsalat

 
Den lune kartoffelsalat er fint tilbehør til spinatgratin, men også godt tilbehør til en stegt pølse eller kotelet.
Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 
# Ingredienser til Lun kartoffelsalat:
500 g pillekartofler
Dressing:
1 spsk dijonsennep 2 spsk vineddike
2 spsk alm. eddike 1 spsk olie
1 skalotteløg- (finthakket) 1 bdt persille (hakket) salt og peber
*

 
Sådan laver du Lun kartoffelsalat:
Vask kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand.
Pisk dressingen sammen.
Pil kartoflerne, skær dem i halve eller kvarte og vend dem i dressingen, mens de er varme.
Server straks

 
Lun kartoffelsalat

 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 6.968 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her