Logo

Krydret hamburgerryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydret hamburgerryg 

 
Kryddernelliker og ingefær gør, at det næsten dufter af jul under tilberedningen af denne ret. Her er en virkelig lækker ret med gris, det er altid godt!
Tid:  30 min, heraf 20-25 min i ovnen. 4 pers.

 
# Ingredienser
700 g hamburgerryg
20 hele nelliker
2-3 spsk honning
1 spsk vineddike
1 tsk stødt ingefær

 
* Fremgangsmåde
1. Skær et rudemønster på oversiden af kødet.

 
2. Stik nelliker i kødet her og der.

 
3. Bland honning, vineddike og ingefær.

 
4. Læg kødet med mønsteret opad i et ovnfast fad.
Hæld honningblandingen over.

 
5. Steg ved 225 °C i 20-25 min

 
6. Server hamburgerryggen varm eller kold med kartoffelsalat eller kartoffelgratin, samt frugt, fx mandarinbåde, vindruer og ferskenbåde.

 
Tips: Retten kan tilberedes i mikroovn. Forbered som ovenfor.
Læg kødet i et egnet fad. Steg ved 350W i 15 min
Pak kødet ind i aluminiumsfolie og lad det hvile 5-10 min

 

Se alle de bedste opskrifter med Svinekød

Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør

Se alle de bedste opskrifter med Brød

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 5.336 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her