Logo

Kartoffelchips og dip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelchips og dip

 

Glem alt om købechips i knitrende poser, og byd i stedet gæsterne velkommen med hjemmelavede kartoffelchips og den lækreste dip - det er umagen værd!

Arbejdstid: kun 20 min. Stegetid: 15 min. Ikke Fryse-egnet.

 

# Ingredienser til :

400 g store, faste kartofler

olie til friturestegning, fx solsikkeolie, sojaolie, majsolie, jordnøddeolie eller rapsolie

havsalt

 

Dip:

1½ dl syrnet fløde 9% eller cremefraiche 18%

1 tsk dijonsennep

3 spsk fintsnittet purløg

salt og peber

*

 

Sådan laver du Kartoffelchips og dip:

Skrub eller skræl kartoflerne og skær dem i papirtynde skiver.

Skyl dem omhyggeligt i koldt vand og tør dem grundigt i et viskestykke.

Bag dem lidt ad gangen i varm olie (ca. 180 °C) ca. 4 min. og læg dem til afdrypning på køkkenrulle.

Drys med havsalt.

 

Dip: Rør syrnet fløde eller cremefraiche sammen med sennep og purløg og smag til med salt og peber.

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.513 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her