Logo

BBQ kyllingelår i airfryer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

BBQ kyllingelår i airfryer 

 

Nøglen til den velsmagende BBQ-smag ligger i både saucen og teknikken til at glasere Chicken Drumsticks. Steg dem i airfryer og sæt smagen i centrum.

Hvis du allerede har et yndlingsmærke af BBQ-sauce, så juster opskriften og brug 1 kop af det i stedet for denne hjemmelavede lækre version.

4 portioner. Forberedelsestid: 5 min. Samlet tid: 40 min. Kalorier pr portion: 229

 
# Ingredienser
8 kyllingeunderlår (ca. 900 g)
½ tsk salt
¼ tsk friskkværnet sort peber
3 tsk olie
1 stort fed hvidløg, hakket
¾ kop ketchup
½ kop cider eddike
2 spsk mørk brun farin
2 tsk røget paprika
½ tsk stødt spidskommen
Hakket frisk persilleblade, til pynt

 
* Tilberedning
1. Kom kylling, salt, peber og 2 tsk olie i en stor skål.
Arbejd i hold, hvis det er nødvendigt.
Arranger kyllingelårene i en airfryer-kurv med en afstand på ca. 1 cm fra hinanden.
Kog ved 200 °C i 10 min.

 
2. Kog i mellemtiden hvidløg og resterende 1 tsk olie i en lille gryde over medium varme,
under omrøring, indtil de er gyldne og duftende, cirka 1 minut.
Tilsæt ketchup, eddike, brun farin, paprika og spidskommen. Bring i kog.
Reducer varmen til medium og lad det simre, indtil saucen dækker bagsiden af en ske,
cirka 10 min (du skal have cirka 1 kop sauce).
Overfør halvdelen af saucen til en stor varmefast skål;
gem den resterende sauce til servering.

 
3. Smid kylling med sauce i en stor skål.
Sæt kyllingen tilbage i airfryeren, kom evt overskydende sauce tilbage i skålen,
og fortsæt med at stege ved 200 °C i 7-10 min mere, indtil kyllingen er gennemstegt.

 
4.  Arranger kyllingen på et fad. Top med persille.
Server med resten af saucen ved siden af.

 
Misforstå os ikke, vi elsker at bruge dagen på at passe rygeovnen eller tilsyn med grillen og få vores BBQ helt rigtig. Men har du brug for en hurtig løsning, en sundere version eller begge dele. Og det er her BBQ kyllingelår i airfryer kommer ind i billedet. Overtrukket med en klassisk BBQ-sauce, er disse underlår perfekt møre og ideelle at servere med alle de klassiske tilbehør.

 
Det tager omkring 20 min at tilberede kyllingeunderlår i en airfryer. For at få den smukke BBQ-glasur på kyllingelårene, tager du dem ud efter 10 min, overtrækker med glasuren og vender tilbage til ovnen i yderligere 7-10 min.

 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.560 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her