Bagværk Hjemmebag. Arbejdstid: 40 min. Bagetid: 10 min. pr. plade. Let at lave. Lav pris.
Antal: 30 stk.
# Ingredienser
til Knækbrød, fint
250 g mel (godt 4 dl)
½ tsk bagepulver
½ tsk sukker
½ tsk salt
100 g smør
1,25 dl hvidtøl
*
Sådan laves Knækbrød, fint
1. Bland mel, bagepulver, sukker og salt i en skål.
2. Hak smørret i med en kniv og smuldr det med fingrene
sammen med melet.
Kom hvidtøl i og saml dejen hurtigt.
3. Sæt ovnen på 200 °C.
Rul dejen tyndt ud på et melet bord.
Skær den i firkanter på 8 x 12 cm.
4. Smør en bageplade og drys den let med mel, eller dæk den
med bagepapir.
Læg dejstykkerne på og prik dem med en gaffel.
5. Bag knækbrødene midt i ovnen ca 10 min.
Lad dem køle af utildækket på en bagerist.
Tips: Opbevar knækbrødene helt tørt.
Bliver knækbrødene bløde, kan de ristes sprøde igen.
Vand eller letmælk kan erstatte hvidtøl, men hvidtøl gør
brødene sprøde.
Se alle de bedste opskrifter med Knækbrød
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------