Lækre brownies med stykker af hvid chokolade, som alle med en forkærlighed for chokolade vil elske! værd at prøve Du får verdens bedste og nemmeste opskrift HER
Giver 16 brownies
# Ingredienser
120 g chokolade,
groft hakket
115 g smør
2 store æg
260 g stødt melis
1 tsk vanilla
70 g hvedemel
½ tsk salt
180 g hvid
chokolade, skåret i 6 mm stykker
120 g groft hakkede
valnødder (valgfrit)
Flormelis til pynt
* Fremgangsmåde
1. Forvarm ovnen til
180 °C.
Forbered en 20 cm
kvadratisk bageform; sæt den til side.
2. Smelt usødet
chokolade og smør i en lille, tung kasserolle over lav varme, rør konstant; sæt
det til side.
3. Pisk æg i en stor
skål med elpiskeren på mellem fart i 30 sekunder.
Tilsæt stødt melis
gradvist, pisk på mellem fart i ca 4 min indtil det er meget tykt og
citronfarvet.
4. Pisk
chokoladeblandingen og vanilla i.
Pisk mel og salt i ved lav fart indtil det er blandet.
Rør
bagechokoladestykkerne i sammen med valnødderne med en røreske.
Spred dejen jævnt ud i den forberedte bageform.
5. Bages i 30 min
eller indtil kanterne begynder at trække væk fra formens sider og midten er
fast.
6. Flyt formen over
på en metalrist; afkøl den helt.
Skæres i 5 cm kvadrater.
Læg flormelis i en
fintmasket si; sigt det over brownies hvis det ønskes.
7. Opbevares i beholdere
med tætsluttende låg ved stuetemperatur eller fryses i op til 3 måneder.
Trin 3: Pisk dejen
til det er citronfarvet.
Trin 4: Rør
chokoladestykkerne i.
Trin 6: Sigt
flormelis over brownies.
Se alle de bedste opskrifter med Kager
Se alle de bedste opskrifter med Småkager
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------