Disse skønne muffins er meget velegnede til dybfrysning. I
en lufttæt boks eller i poser kan de holde sig i op til 3 måneder i fryseren -
og de er lige så skønne som nybagte, når de tøs op i ovnen.
Forberedelsestid 10 min. Tilberedning 25 min. Portionen
giver 12 stk.
# Ingredienser
210 g hvedemel
40 g kakao
150 g sukker
2 tsk bagepulver
2½ dl mælk
60 g smør, smeltet
½ tsk vaniljesukker
120 g mørk chokolade, grofthakket
* Tilberedning
1. Ovnen forvarmes til 180 °C.
En muffinform med plads til 12 stk. pensles med smeltet smør
eller
beklædes med små muffinforme i papir.
2. Sigt mel, kakao, bagepulver, sukker og lidt salt ned i en
stor røreskål.
3. Rør mælken sammen med det smeltede smør i en mindre skål.
Tilsæt vaniljesukker.
4. Lav en fordybning i de tørre ingredienser og hæld
mælkeblandingen heri.
Rør delene let sammen med en grydeske. Dejen må gerne være
ret klumpet.
5. Vend forsigtigt den hakkede chokolade i dejen.
Fordel dejen i de 12 muffinforme.
Hver form skal være ca. 2/3 fyldt op med dej.
Bag kagerne i 20-25 min.
Prøv evt. med en strikkepind, om kagerne er gennembagte.
Vend kagerne ud på en bagerist.
Server dem lune eller kolde.
Se alle de bedste opskrifter med Morgenmad
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.