Den rustikke og nærende majsgrød bliver med tilsætning af
rørhatte og champignon et kongeligt tilbehør.
Til 2 personer 💋 Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning:
25 min.
# Ingredienser
10 g tørrede
rørhatte
200 g champignon
2 løg
2 spsk olie
3 dl grønsagsbouillon
75 g polenta (groft majsmel)
50 g reven parmesanost
25 g smør
salt og peber.
1 spsk snittet purløg
* Tilberedning
1. Tørrede rørhatte sættes i blød i varmt vand.
200 g champignon gøres
i stand og skæres i kvarte.
2 Løg hakkes.
2. Løgene steges glasagtige i 2 spsk olie
Væden knuges af rørhattene, og de tilsættes
Fyld op med 3 dl grønsagsbouillon.
3. Bring suppen i kog og tilsæt langsomt 75 g
polenta.
4. Lad det hele koge op igen og lad polentaen stå og
trække på mellemvarme i 20 min.
Rør i gryden af og til.
Når polentaen er næsten færdig, steges champignonerne i 1
spsk olie og blandes i.
5. Reven
parmesanost og 25 g smør blandes i, og der krydres med salt og peber.
Drys med 1 spsk snittet purløg.
Energi pr. portion: 16 g protein, 35 g fedt, 31 g kulhydrater.
= 498 kcal 12088 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.