Tilbehør. Arbejdstid: 45 min. Kogetid, løg: ca 10 min. Skal trække: mindst 14 dage. Let at lave. Lav pris.
# Ingredienser
til Skalotteløg, syltede:
1 kg skalotteløg
Lage 1:
100 g salt
1 l vand
Lage 2:
1 l lagereddike
200 g sukker (ca. 2,5 dl)
2 stk hel ingefær
2 hele muskatblommer
1 tsk hele peberkorn
Sylteglas
* Tilberedning Skalotteløg,
syltede:
Lage 1:
1. Bland vand og salt i en gryde. Giv det et kort opkog, til
saltet er opløst.
Lad lagen blive kold.
2. Pil løgene og lad dem trække i den kolde saltlage i
mindst 8 timer, evt. natten over.
3. Kog løgene i saltlagen i ca. 10 minutter, til de er netop
møre.
4. Vask og skold sylteglas.
Tag løgene op med hulske og læg dem i sylteglassene. Kasser
saltlagen.
Lage 2:
5. Bland alle ingredienser og giv det et opkog.
Hæld den kogende lage over løgene. Luk straks.
Tips: Lad løgene trække i 14 dage, før der spises af
dem. Hvis de i løbet af nogen tid bliver for stærke, kan krydderierne fjernes.
Syltede skalotteløg er velegnede til kødretter samt til
salater.
Se alle de bedste opskrifter med Skalotteløg
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, -
prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------