Både sommer og vinter giver dette koncentrat en forfriskende
drik, når det blandes med is og vand. Du kan også tilsætte hvidvin eller
champagne og få en elegant aperitif eller en vellykket drink til desserten.
# Ingredienser
8 hyldebærblomsterskærme
2 kg melis
30 g citronsyre
* Tilberedning
Blomsterskærmene bruses over og lægges i en skål med 1½ l
vand.
Skålen stilles på et lunt sted og står tildækket og trækker
i 2 dage.
Sukkeret og det siede hyldeblomstervand kommes i en gryde og
får et opkog.
Citronsyren blandes i.
Kommes straks på rene flasker, der lukkes omgående.
Se alle
de bedste opskrifter med syltetøj, marmelade
og gelé
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Alkoholtester, Børnekokke eller Mad på 30 min.