Logo

Ferskenmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ferskenmarmelade 

 
Syltning Syltetøj. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca 15 min. Middelsvær at lave. Høj pris. Kan tilberedes i mikroovn. 

 
# Ingredienser til Ferskenmarmelade:
1 kg ferskner

 
Sukkerlage:
1 dl rom eller vand
1 dl citronsaft
500 g sukker (5,75 dl)

 
Endvidere:
100 g mandler (2 dl)
1 lille stykke frisk eller syltet ingefær
geléringsmiddel
Sylteglas
*
Sådan laves Ferskenmarmelade:
1. Kog en klar lage af rom (vand), citronsaft og sukker.

 
2. Flå fersknerne; overhæld dem evt. først med kogende vand.
Skær dem igennem fra stilkenden og hele vejen rundt og befri dem for sten.

 
3. Skær ferskenstykkerne i terninger, kom dem i sukkerlagen og lad dem koge meget møre, det varer ca 10 min.

 
4. Skold, smut og hak mandlerne. Hak ingefæren. Kom det i gryden.
Tilsæt geléringsmiddel. Følg brugsanvisningen på emballagen.

 
5. Hæld marmeladen på skoldede glas og bind til.

 
Tips: Denne version kan også bruges til kagefyld. Holdbarhed: 1 år.
 
Se de bedste opskrifter med Fersken

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.177 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her