Syltning Syltetøj. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca 15 min. Middelsvær at lave. Høj pris. Kan tilberedes i mikroovn.
# Ingredienser til Ferskenmarmelade:
1 kg ferskner
Sukkerlage:
1 dl rom eller vand
1 dl citronsaft
500 g sukker (5,75
dl)
Endvidere:
100 g mandler (2 dl)
1 lille stykke frisk
eller syltet ingefær
geléringsmiddel
Sylteglas
*
Sådan laves Ferskenmarmelade:
1. Kog en klar lage
af rom (vand), citronsaft og sukker.
2. Flå fersknerne;
overhæld dem evt. først med kogende vand.
Skær dem igennem fra
stilkenden og hele vejen rundt og befri dem for sten.
3. Skær
ferskenstykkerne i terninger, kom dem i sukkerlagen og lad dem koge meget møre,
det varer ca 10 min.
4. Skold, smut og
hak mandlerne. Hak ingefæren. Kom det i gryden.
Tilsæt geléringsmiddel.
Følg brugsanvisningen på emballagen.
5. Hæld marmeladen
på skoldede glas og bind til.
Tips: Denne version kan også bruges til kagefyld.
Holdbarhed: 1 år.
Se de bedste opskrifter med Fersken
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo
-----------