![Birchermysli med æble](/images/show_images/34/2018/12/birchermysli-med-æble_1543753747154.png)
Retten stammer fra Schweiz og er en slags kold grød med
ristede kerner og frisk æble.
2 personer. Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 2-3 min. Trækketid:
8-12 timer
# Ingredienser til birchermysli med æble:
100 g havregryn
2 dl æblemost
3 spsk græskarkerner
1 spsk hørfrø
1 æble
25 g tørret frugt (fx rosiner og abrikoser)
2 dl yoghurt naturel
4 tsk fyldende honning
*
Sådan laver du birchermysli med æble:
Læg havregryn i en skål, og overhæld dem med æblemost.
Dæk skålen, og sæt den i køleskabet natten over.
Rist græskarkerner og hørfrø gyldne på en tør pande.
Vask og udkern æblet, og skær det i små terninger.
Bland de udblødte havregryn med ristede kerner og frø,
æbleterninger, tørrede frugter, og yoghurt.
Smag til med honning, og nyd grøden kold.
![Birchermysli med æble](/images/show_images/34/2018/12/birchermysli-med-æble_1543753747160.png)
Her finder du flere opskrifter på dejlige morgenmadsretter. Gå på
opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Giv opskriften din vurdering. ... Vælg hvor mange smileys
opskriften skal have og klik knappen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD