Logo

Grøn dip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grøn dip 

 
Stave af friske grønsager er lækre som aperitif i stedet for de sædvanlige chips og peanuts. Især hvis du serverer en dip til. Fx som denne med purløg, persille og hvidløg. Den er hurtigt lavet i foodprocessoren.
Tid: ca 20 min. 4 pers.

 
# Ingredienser
1 bdt. purløg
1 bdt. persille
1 fed hvidløg
1 tsk vineddike
3 dl cremefraiche
salt og peber

 
TIL AT DYPPE:
gulerødder i stave
agurk i stave
peberfrugt i stave
blomkål i buketter

 
* Fremgangsmåde
1. Skyl purløg og persille og læg det sammen med hvidløget i foodprocessorens skål.
Findel det hele godt.

 
2. Tilsæt vineddike og cremefraiche. Smag til med salt og peber.
Stil dip'en koldt.

 
3. Rens grønsagerne og skær dem ud.
Server grønsagerne med dip 'en til en drink før maden.

 
Tips: Hvis du fortynder saucen med lidt kærnemælk, får du en fin salatdressing. 
Smag evt. til med lidt chilisauce eller sennep.

 

Se alle de bedste opskrifter med Dip

 

Se alle de bedste opskrifter med Små retter

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 7.959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her