Bagværk Hjemmebag Snack. Arbejdstid: 30 min. Skal hvile: ca 1 time. Bagetid: 8-9 min. Middelsvær at lave. Mellem pris. Antal: ca 30 stk.
# Ingredienser
til Ostestænger, sprøde
100 g mozzarella
100 g smør
hvedemel (ca 1¾ dl)
¼ tsk mild paprika
salt
Endvidere: æg til pensling
*
Sådan laves Ostestænger, sprøde
1. Riv osten groft.
2. Bland mel, paprika og salt i en skål.
Kom smørret i og hak det i småstykker med en kniv og smuldr
det grynet med fingrene.
Tilsæt osten og saml hurtigt dejen.
Lad den hvile indpakket i køleskabet mindst en time.
3. Sæt ovnen på 175 °C.
4. Rul dejen til en tynd plade på et meldrysset bord.
Skær den i smalle stænger på ca .
Læg dem på en plade beklædt med bagepapir.
Pensl med sammenpisket æg.
Bag dem midt i ovnen 8-9 min., til de er gennembagt og svagt
lysebrune.
Tips: Ostestængerne egner sig fint som tilbehør til
diverse supper eller til drinks.
Den danske mozzarella, der er meget billigere end den
originale italienske, kan udmærket bruges her.
Se alle de bedste opskrifter med Ost
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------