Logo

Rejepirogger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rejepirogger 

 
Lækre godbidder til en drink eller picnickurven. Tabasco giver fyldet det der lille ekstra pift. Her er en virkelig god opskrift på lækre pirogger, der smager godt!
Tid: ca 1 time, heraf 30 min for dejen at hvile i køleskab og 10 min i ovnen. Retten er fryseegnet. Holdbarhed ca 3 mdr. Antal: 9 stk.

 
# Ingredienser
75 g smør eller margarine
1¾ dl hvedemel
2 spsk vand

 
FYLD:
1½ dl grødris
5 dl mælk
2 hårdkogte æg
500 g rejer med skal
¼ tsk peber
2 stænk tabasco
salt
PENSLING: æg
 
* Fremgangsmåde
1. Hak fedtstof, mel og vand sammen til en dej, i hånden eller i foodprocessoren.
Lad den hvile koldt ca 30 minutter.

 
2. Kog risene ca 20 minutter i mælken til en grød.

 
3. Pil og hak æggene. Pil rejerne.
Bland æg, rejer og ris. Krydr med peber, tabasco og evt. salt.

 
4. Rul dejen tyndt ud.
Skær den (evt. med en kagespore) i tern, 8x8 cm.
Læg fyld på den ene del af firkanterne.
Fold dem sammen til trekanter. Tryk kanterne til med en gaffel.

 
5. Læg piroggerne på en vandskyllet bageplade og lad dem hvile ca 10 min.

 
6. Pensl med sammenpisket æg og bag ved 250 °C ca 10 min.

 
7. Server piroggerne med en blandet grønsagssalat.
 
Tips: Vil du gøre det lidt lettere for dig selv, køber du 200 g færdigpillede rejer og
færdigkogt risengrød til fyldet.

 

Se alle de bedste opskrifter med Pirog

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
kogebog
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her