Her har du en opskrift på en lækker og nem frokostsalat med salat, æg og cremefraiche. Den lidt syrlig og frisk i smagen - enkelt og godt. Brug den både som frokostsalat, let
aftensmad og tilbehør.
Til 4 personer. Tilberedningstid:
20 min.
# Ingredienser
½-1 icebergsalat eller
kinakål
4 hårdkogte æg
saft af ½-1 citron
1 bæger cremefraiche
(175 ml)
1 tsk hvidvinseddike
salt, peber
1 bdt purløg
* Fremgangsmåde
1. Skyl, tør og
striml salaten.
Læg salaten på et
fad og dryp med citronsaft.
Pil æggene og del
dem i både.
Læg æggene på
salaten.
2. Rør en dressing
af cremefraiche, eddike, salt og peber og kom den over salaten.
Klip purløg over.
3. Server salaten
med groft brød til.
Se alle de bedste salat-opskrifter Her
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------