Karakterfuld urt, der er velegnet til ost. Mangler du lidt inspiration? Udforsk Kogebog.dk med flest spændende opskrifter.
Forberedelsestid: 20 min + 30 min hviletid. Tilberedningstid: 15 min. Kuverter: 6
# Ingredienser
1 franskbrød, skåret i tynde skiver
0,6 dl olie
1 spsk groft salt
1 boursin ost
125 g fetaost
125 g flødeost
½ bundt finthakket persille
3,7 dl rasp
0,6 dl balsamicoeddike
0,6 dl ekstra olie
serveres med salatgrønt
* Tilberedning
1. Forvarm ovnen til 180°C.
Pensl brødskiverne med olie og drys dem med salt og bag dem
i 8-10 min, eller indtil de er let gyldne.
2. Hæld ostene over i en mellemstor skål og bland dem godt
med en træske.
Beklæd små forme med bomuldslærred eller husholdningsfilm og
hæld lidt af osteblandingen i hver.
Lad det trække i omkring 30 min for at få smagen til at
modne.
3. Bland persille og rasp i.
Tag ostene op af formene og beklæd dem med raspblandingen.
Stil dem på en foliebeklædt bageplade og steg dem i en
forvarmet grill i 2-3 min, eller indtil raspen er gylden.
4. Hæld balsamico og den ekstra olie i en lille skål og pisk
det sammen.
5. Server ostene portionsanrettet på en tallerken og stænk
dem med dressingen.
Anret salatgrønt og brød sammen med osten på en tallerken.
Prøv sammen med:
Hovedret: Krydret pastafad
Dessert: Nektarintærte.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.