En rigtig gæsteret med mørbrad under en hvidløgsduftende, cremet gratinsauce. Det smager
saftsuseme godt. Retter med pasta hitter netop nu!
Tid: ca 40 min,
heraf 10 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
300 g båndspaghetti
1 porre
400 g svinemørbrad
1-2 spsk smør eller
margarine
½ tsk salt
¼ tsk sort peber
4 dl mælk eller
fløde
125 g hvidløgsost
* Fremgangsmåde
1. Kog
båndspaghettien efter pakkens anvisninger.
2. Rens porren og
skær den i skiver.
Kom den ned i
pastaen, når der mangler 2-3 min af kogetiden.
3. Hæld vandet fra
og læg spaghetti og porre i et ovnfast fad.
4. Skær mørbraden i
skiver.
Opvarm en stegepande med fedtstoffet. Brun kødet.
Drys med salt og
peber. Læg kødet over pastaen.
5. Kog panden af med
væsken.
Lad hvidløgsosten
smelte i skyen.
Smag evt. til med mere salt og peber.
Hæld saucen over
kødet.
6. Stil fadet midt i
en 250 °C varm ovn.
Gratiner ca 10 min
eller til retten er fint gylden.
Server retten med en
blandet salat.
Tips: I stedet for båndspaghetti kan du bruge andre
typer pasta.
Gå ellers frem som
anvist.
Se alle de bedste opskrifter med Svinemørbrad Pasta eller Grønsager
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
-----------
ooo OÔO ooo -----------