Logo

Ovnbagte æg med aubergine kompot - Kogebog.dk er bedst 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ovnbagte æg med aubergine kompot - Kogebog.dk er bedst 💘 

 
Hvis dine gæster gerne vil overraskes, hvorfor så kede dem med almindeligt kød eller fisk? Giv festmiddagen et pift og server en lækker æggeret! Uova al forno al guscio e melanzana
4 Personer

 
# Ingredienser
4 æg
1 stor aubergine
½ løg
1 fed hvidløg
1 spsk rød vineddike
frisk chili
8 mynteblade
salt og peber

 
* Tilberedning
Blødkog æggene, ca 5 min.
Af auberginen skæres otte lange skiver, og resten af auberginen skæres
i små stykker og blandes med løg og hvidløg.
Kog aubergineblandingen i 45 min med vineddiken, chili og 4 blade mynte.
Blend kompotten og smag til med salt og peber.
Kom æggene, med skal, i ovnen ved 250 °C, til skallen begynder at blive mørk.
Del æggene og kom en skefuld auberginekompot oven på æggene.
Dybsteg de lange strimler aubergine og pynt med myntebladene og chili.

 
Se alle de bedste opskrifter med Æg

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.826 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her