Logo

Omelet med røget ost og sølvbede - Kogebog.dk er bedst 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Omelet med røget ost og sølvbede - Kogebog.dk er bedst 💘 

 
Omelet med røget ost laves af gode æg og god ost - så behøver man ikke så meget mere. En omelet er blød og har godt af noget grønt knas.
Omelette con scamorza affumicata su bietolastufata all' estragone
4 Personer

 
# Ingredienser
4 æg
3 g parmesan
2 spsk olie
salt og peber
4 grønne blade fra en sølvbede
9 skiver italiensk ost fx scamorza affumicata
estragon

 
* Tilberedning

Blancher bladene i 1 min og dyp dem herefter i koldt vand.

Bland æggene med parmesan, 1 spsk olie og salt.
Lav en omelet af æggeblandingen og

læg de fire sølvblade ved siden af hinanden, så de overlapper.
Rul bladene omkring omeletten og skær rullen i 3 cm tykke skiver.
Fordel osten på tallerkenen og dryp med en blanding af estragon,
olie og en smule peber.

 
Se alle de bedste opskrifter med Omelet

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.122 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her