Blød mascarpone rørt med flødeskum og krydret med hasselnødder, kaffe og lime. Den gode sødme kommer fra ahornsirup, som du hælder over det
hele lige til sidst.
Blød mascarpone rørt med flødeskum og krydret med hasselnødder,
kaffe og lime. Den gode sødme kommer fra ahornsirup, som du hælder over det
hele lige til sidst.
# Ingredienser
1 dl hasselnødder
1 tsk frisk kaffe
½-1 økologisk lime, revet skal fra
200 g mascarpone ost
1 dl piskefløde
2 dl blåbær
ahornsirup
*
Sådan gør du
1. Kom hasselnødder på en pande og rist dem gyldne.
2. Hæld nødderne op på et viskestykke, og gnid hinderne fra.
3. Hak nødderne fint.
4. Kom nødderne i en skål, og vend dem med kaffe og
limeskal.
5. Rør mascarpone heri.
6. Pisk fløden til let skum, og vend med mascarpone.
7. Server mascarpone med blåbær og hæld en tynd stråle
ahornsirup henover.
Se flere dejlige opskrifter med blåbær HER
Kogebog.dk har de nemmeste madopskrifter, Madplan og Tøm
køleskabet og din egen "Min kogebog" til dine egne opskrifter