Virkelig lækker, nem og sund æggekage med laks og kartofler samt
friskhakket dild. Kan nydes morgen, middag og aften – enkelæggekage og tårnhøj
smag
4 Personer
# Ingredienser
400 g kogte
kartofler
olie
4 skiver laks (100 g
pr. stk.)
salt og peber
1 lille bdt. dild
8 æg
2 dl piskefløde
* Tilberedning
Skær de kogte
kartofler i ½ cm tykke skiver.
Smør et ildfast fad
med olie og taglæg halvdelen af kartoffelskiverne i bunden.
Læg skiverne af laks
på kartoflerne og krydr med salt, peber og skåret dild.
Dæk med resten af
kartoffelskiverne, som også taglægges.
Pisk æg og fløde
sammen og krydr med salt og peber.
Hæld æggemassen over
laks og kartofler.
Bag æggekagen i ovn
ved 200 °C i ca. 30 min.
Server med
dildkviste på toppen.
Se alle de bedste opskrifter med æggekage
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.