Logo

Kartoffelæggekage med basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelæggekage med basilikum

 
Har du en rest kogte kartofler (og evt. grønsager), kan de fint bruges i denne gode æggekage.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 25 min. Fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen

 
# Ingredienser til Kartoffelæggekage med basilikum:
300 g kartofler
1 lille løg (finthakket)
½ spsk olie
4-6 æg
25 g parmesanost (revet)
frisk basilikum (hakket)
1 spsk balsamico
salt og peber

 
Tilbehør: brød og salat
*

 
Sådan laver du Kartoffelæggekage med basilikum:
Skræl kartoflerne og skær dem i terninger.
Kog dem møre i letsaltet kogende vand ca. 8 min., og hæld dem i et dørslag.

 
Steg finthakket løg blanke på en pande med olie, og vend kartoflerne i.
Pisk æggene sammen med revet parmesanost, 1 spsk hakket basilikum, salt og peber og hæld det på panden.
Lad kartoffel/æggekagen bage færdig 10-15 min.
Dryp balsamico over og pynt med friske basilikum blade.
Server med brød og salat.
Kartoffelæggekage med basilikum


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 8.496 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her