Selvom det er nemt at koge en gryde med vand, kan det være endnu
nemmere at smide så mange æg, som du vil, i en airfryer. Du skal blot koge æggene
til din ønskede hårdhed og derefter komme dem i et isbad, og du vil have perfekt
hårdkogte (ok, luftstegte) æg!
4-6 portioner. Samlet tid: 15 min.
# Ingredienser
4 store æg
vand og is, til isbad
1. Forvarm airfryer til 135 °C.
Tilsæt æg og kog i 15 min for hårdkogte æg.
For æg med ”smilende” æggeblommer, kog i 12 til 13 min;
for blødkogte æg, 9 til 10 min.
2. Forbered et isbad,
mens æggene koger.
Så snart æggene er færdige, overfør dem til isbadet for at standse
tilberedningen.
Når det er afkølet, pil æggene og server.
Er der noget, airfryeren ikke kan? Åh, nævnte vi, at den endda kan tilberede æg?
Selvom det er nemt at koge en gryde med vand, kan det være endnu
nemmere at smide så mange æg, som du vil, i en airfryer. Du skal blot koge æggene
til din ønskede færdighed og derefter chokafkøle dem i et isbad, og du vil have
perfekt kogte (ok, airfryerstegte) æg.
Her er de vejledende kogetider i vand i en kasserolle på komfuret:
hårdkogte: 8-10 min, "smilende": 6-7 min, blødkogte:
5-6 min.
Se alle de bedste opskrifter
med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------