Logo

Fåremælksost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fåremælksost 

 
Fåremælksost laves af ren fåremælk eller af en blanding af fåre- og komælk. Specielt i Sydeuropa, på Balkan og i Det mellemste østen er fåreost en del af hverdagen, blandt andet som Feta (se dette). Den fåremælksost, vi kender bedst, er den franske Roquefort, der i sin ægte udgave er fremstillet af ren fåremælk, mens efterligningerne for det allermeste baserer den blå ost på komælk.
Diverse typer frisk og semifrisk fåremælksost kan købes i indvandrerforretninger og velassorterede osteforretninger og -afdelinger. Indtil videre vist nok ikke i dansk udgave.

 
Fåremælksosten er ofte temmelig salt (af hensyn til holdbarheden) og i øvrigt ofte krydret med hjemlandets karakteristiske krydderier og krydderurter.

 
Se info om Får 

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.982 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her