Logo

Sauce tartare - alle elsker en god sauce fra Kogebog.dk 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sauce tartare - alle elsker en god sauce fra Kogebog.dk 💘 

 
Sauce tartare er skøn til en god hjemmelavet »fish and chips« som vist på billedet. Mayonnaisen er rørt med kapers og hakkede syltede agurker.
Forberedelsestid 10 min + 30 min afkøling. Portionen giver ca. 3½ dl sauce / til 4 personer
Er I kun to 💘 så halver opskriften.

 
# Ingredienser
25 g kapers, afdryppede og finthakkede
50 g små syltede agurker, afdryppede og finthakkede
250 g mayonnaise af god kvalitet (fx hjemmerørt)
1 spsk friskhakket persille, eller efter smag

 
* Tilberedning
1. Rør mayonnaisen sammen med kapers og hakkede agurker i en lille skål.
Tilsæt persille efter smag.

 
2. Saucen kan serveres straks eller stilles i køleskabet i 30 min, godt tildækket med husholdningsfilm.
Saucen serveres til grillet eller dybstegt fisk.
Prøv fx at smage saucen til med citronsaft, finthakket skalotteløg eller klippet purløg.

 
Se alle de bedste opskrifter på Sauce eller Dressing

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
 Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.108 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her