Karrykål med stenbider er indbegrebet af sund hverdagsmad.
Nemt, enkelt og velsmagende. Kan du li' karry så er her en rigtig god fiske-opskrift med majs.
Til 5-6 personer.
Tilberedningstid: 20 min. Kogetid: 20 min. Ikke fryseegnet
# Ingredienser
750 g stenbiderfilet
1 citron
1 løg
2 porrer
2 spsk smør eller
margarine
2-3 tsk karry
½ spidskålshoved eller
hvidkålshoved
3 dl vand
salt og peber
250 g majs (frosne
eller fra dåse)
1 bdt purløg
* Tilberedning
1. Dryp fileterne
med citronsaft.
Svits løg- og porreskiver i smør eller margarine· i en gryde.
Svits karry med.
2. Tilsæt
fintsnittet kål og hæld vandet på.
Krydr med salt og
peber. Lad det koge i et kvarter.
3. Læg fileterne på
kålen og kog endnu 10 min.
Drys majskornene på
og lad dem blive gennemvarme.
4. Smag retten til.
Drys med klippet purløg ved serveringen.