Logo

Pocherede æg i karrysauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pocherede æg i karrysauce 

 
Server pocherede æg på ristet brød, i spinat- eller kørvelsuppe eller sammen med løg, champignon, og skinke i karrystuvning. Det er vildt godt - se bare her
Til 4 personer

 
# Ingredienser:
8 pocherede æg (se opskrift)
1 finthakket løg
250 g champignoner delt i kvarte
50 g smør
½-1 spsk karry
2-3 spsk hvedemel
ca. 3 dl bouillon
100 g kogt skinke i terninger
salt
1 citron

 
* Tilberedning:
1. Lad løg og champignoner snurre i smørret tilsat karry, rør melet i og spæd med bouillon.
Lad saucen koge. Tilsæt skinke og smag til med salt.

 
2. Fordel æggene på 4 tallerkener, hæld saucen over og garner med citronskiver.

 

Se alle de bedste opskrifter med Æg

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her