Frokost Forret. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: 25 min. Middelsvær at lave. Mellem pris. 4-6 personer
# Ingredienser
til Peberfrugtgryde
10 røde peberfrugter
1 løg
4 tomater
½ dl olie
Endvidere:
1 bdt persille
hvid fåreost eller flødeost
3 æg
Tilbehør: yoghurt naturel
*
Sådan laves Peberfrugtgryde
1. Befri peberfrugterne for den tynde skal.
Det gøres lettest ved at grille dem i ovnen, til skindet får
store brune pletter.
Vend dem et par gange, så de grilles over det hele.
Lad dem svale let, inden skindet pilles af med en kniv.
Skær peberfrugterne igennem på den lange led.
Befri dem for frøstol og kerner og skær kødet i strimler på
tværs.
2. Pil løget og hak det.
Skold og flå tomaterne. Befri dem for kerner og hak
tomatkødet groft.
3. Varm olien i en tykbundet gryde og svits løgene klare.
Tilsæt tomatkødet og lad det snurre under låg og ved svag
varme ca 10 min.
Kom peberfrugtstrimlerne i gryden og lad det hele snurre
yderligere 10 min.
4. Hak persille og ost og kom det i gryden og bland godt.
5. Pisk æggene sammen og rør dem i gryden.
Lad æggene stivne ved svag varme.
Server straks. Server yoghurten til.
Tips: Retten kan tilsættes baconterninger.
De skal svitses sammen med løgene.
Se alle de bedste opskrifter med Peberfrugt
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------