Her får du dessert i flere spændende udgaver. Fx
Sojamælkscreme, Let blommecreme, Semuljecreme eller Fromage frais-creme
Forberedelse: 15
min. Tilberedning: 10 min. 2 personer.
# Ingredienser
2 blade husblas
6 dl fløde
1 spsk vaniljesukker
50 g flormelis
2 små bægre yoghurt
naturel
2 spsk rød blommegelé
et par friske
blommer
* Tilberedning
Udblød husblassen 10
min. i koldt vand.
Hæld fløden i en gryde
med vaniljesukker,
bring det i kog, og
tag det fra varmen.
Tilsæt afdryppet
husblas, rør rundt, og
tilsæt flormelis
samt yoghurt.
Hæld blandingen i 2
små portionsskåle, og
sæt i køleskabet 4
timer.
Servér med et par
skefulde rød blommegelé samt
et par halve
blommer.
Sojamælkscreme
Udskift fløden med sojafløde, der er lige så cremet og blød.
Let blommecreme
Til en lettere version udskiftes geléen med
2-3 spsk blommekompot, helst uden tilsat sukker.
Semuljecreme
Tilbered denne dessert med 4 spsk fin semulje,
der kort er kogt i simrende fløde.
Brug kun 1 blad husblas.
Fromage frais-creme
Udskift yoghurten med 6 spsk fromage frais, og
forøg mængden af fløde til 7 dl.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter
Hovedret Desserter Is og sorbet Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------