Lav nemt et par glas med syltede kirsebær, og gem dem til julens hjemmelavede kirsebærsauce eller spis dem til Creme, Kirsebærfromage eller Fløderand...
Tilberedningstid: ca
10 min. Kogetid : ca 10 min.
# Ingredienser
1 kg syltekirsebær
Lage:
800 g sukker (ca 9 dl)
2 dl vand
konserveringsmiddel
* Fremgangsmåde
1. Skyld og udsten bærrene.
(se foto nederst)
Tør stenene i ovnen ved
130 °C i en halv time, så er de nemmere at knuse.
Pil kernerne ud.
2. Kog en lage af vand
og sukker.
Lad den koge i 10 min.
Kom frugten i og bring
lagen i kog.
Tag straks gryden fra
varmen og lad den stå 10-15 min.
Bring atter lagen i kog,
og tag den fra varmen.
Gør dette i alt 3 gange.
Kom kernerne i lagen
ved sidste opkog.
3. Skum godt efter sidste
opkog.
Tag frugten op med en hulske og fordel den i rene, varme glas.
Tilsæt konserveringsmiddel
til lagen, følg brugsanvisningen på emballagen.
Hæld lagen over frugten
og bind straks til.
Kirsebærudstener (set til 80 kr i Imerco)
Se alle de bedste opskrifter med Kirsebær
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------