Logo

Loganbær - Rubus loganobaccus

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Loganbær - Rubus loganobaccus 

 
Loganbær er et mørkt rødt, ofte næsten sort, aflangt bær, en krydsning af brombær og hindbær; som det også ligner. Det bruges frisk, når det modner i juli, men er ikke i almindelig handel herhjemme. Det er sarte sager, og i Danmark ses det mest som syltetøj og marmelade. Californien står for forædlingen og har fortsat den ved ved at splejse loganbær-hindbær-brombær til Boysenbær, loganbær-hindbær til laxtonbær og loganbær-brombær til youngbær.

 

Se mere om Loganbær

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.926 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her