Her får du dessert i flere spændende udgaver. Fx Sød og
krydret frugtkompot, Kompot med lavendel, Kompot af røde bær og nødder eller
Frugtkompot med vanilje.
Forberedelse: 10
min. Tilberedning: 45 min. 6 personer.
# Ingredienser
250 g frossen
blandet frugt
50 g brunt sukker
1 stykke hel kanel
1 spsk stødt kanel
500 g fromage frais
* Tilberedning
Tilbered de frosne
bær i lille gryde med brunt sukker,
hel samt stødt
kanel.
Lad det simre for
lav varme 45 min. Fjern den hele kanel.
Fordel fromage frais
i 6 glas, og læg frugtkornpotten ovenpå.
Server med
kanelcookies til.
Sød og krydret frugtkompot
Sæt ekstra krydderi på kompotten med 2-3 sichuan-peberkorn,
og udskift kanelen med 1 flækket stang vanilje.
Kompot med lavendel
Tilbered kompotten med en blanding af ferskner og abrikoser
tilsat et par kviste lavendler i en stofpose/tepose.
Kompot af røde bær og nødder
Tørrist 3 spsk pinjekerner eller usaltede, knuste pistacienødder
på en varm pande, og kom dem i kompotten lige inden
servering.
Frugtkompot med vanilje
Tilsæt et par dråber vaniljeekstrakt til fromage fraisen og
et nip reven citronskal.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter
Hovedret Desserter Frugt og bær
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------