Prøv vores lette opskrifter på cremesauce med tykmælk eller
ymer/ylette. Brug dem til henkogte frugter, frugtsalat eller frugttærter – det
er bare godt
# Ingredienser
med tykmælk (6 pers.)
4 æggeblommer
4-5 spsk flormelis
korn af 1 stang vanilje
2 dl tykmælk/A38
2 dl piskefløde
*
Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljekorn til en luftig
æggesnaps.
Bland tykmælken i æggemassen.
Pisk fløden stiv, og vend den i cremen lige før serveringen.
Server cremesaucen til henkogte frugter, frugtsalat eller
frugttærter.
med ymer/ylette (4-6 pers.)
3 dl ymer eller ylette naturel
1 tsk vaniljesukker
1 spsk sukker
1 dl piskefløde
*
Bland ymer med vaniljesukker og sukker.
Pisk fløden stiv og vend den i ymeren.
Sæt ymercremen i køleskab til serveringen.
Serveres som ovenfor.
Se de bedste opskrifter med cremesauce
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.