Kirsebær bliver til en fin marmelade med en intens smag af hindbær og ribs. Marmeladen er nem at lave, og denne hjemmelavede smager bare bedst
Tilberedningstid: ca
30 min. Kogetid: ca 20 min.
# Ingredienser
1 kg syltede kirsebær
(se opskrift syltede kirsebær)
400 g hindbær
400 g ribs
1½ kg sukker
konserveringsmiddel
* Fremgangsmåde
1. Skyl og udsten kirsebærrene.
Kom de skyllede ribs og hindbær i en gryde og kog dem ganske kort eller til de begynder
at safte. Mos bær og saft gennem en sigte og kom dem i gryden.
2. Tilsæt de udstenede
kirsebær og sukker.
Lad det koge ved svag
varme i 20 min, mens der røres.
Tag gryden fra varmen
og tilsæt konserveringsmiddel.
Hæld straks på rene glas
og luk.
Se alle de bedste opskrifter med Kirsebær
Kirsebærudstener (set til 80 kr i Imerco)
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------