Logo

Gino - dessertopskrift med frugt, chokolade og is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gino - dessertopskrift med frugt, chokolade og is

 
En herlig og nem Stockholms-dessert, som de fleste svenskere kender. Det siges, at den blev skabt på restaurant P.A. & Co på Östermalm i halvfemserne. Originalopskriften er med banan, jordbær og kiwi, men du tager, hvad du har.

 
# Ingredienser

400 g jordbær

200 g blåbær

2 kiwier

100 g hvid chokolade

vaniljeis eller kold flødeskum
*

 
Sådan gør du
Sæt ovnens grill på 250 °C.
Kom frugten i fire små ildfaste skåle eller i en stor.
Riv chokoladen og drys den over frugten.
Gratiner i 3-5 minutter.
Server med vaniljeis eller iskold flødeskum.

 

 
Se flere dejlige desserter HER

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.218 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her