Flot lækker og nem dessert lavet på få min. Retten har en
skøn kraftig smag af ananas og appelsin. Perfekt til gæstebud, fordi de kan
forberedes på forhånd.
Denne opskrift er en del af Menuforslag
3
6 pers.
# Ingredienser
3 friske ananas
3-6 spsk orangelikør (evt. appelsinsaft)
Fromage:
3 blade husblas
2 æggeblommer
2 spsk flormelis
2 spsk appelsinsaft
1 spsk orangelikør (evt. appelsinsaft)
¼ liter piskefløde
Pynt:
skal af 1 appelsin
1 dl vand
1 spsk sukker
* Tilberedning
Skær de 3 ananas igennem på langs og fjern midterstrengene.
Skær ananaskødet fra skallen.
Snit det i små terninger og læg dem i skallerne.
Fordel likør over.
Fromage: Læg husblassen i blød i koldt vand i 5 min.
Pisk æggeblommer og flormelis luftigt.
Træk husblassen op med det vand, der hænger ved.
Smelt den i vandbad.
Afkøl husblassen med appelsinsaft og likør, og rør den i
æggene.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen.
Fordel den halvstive fromage over de halve ananas. som
sættes koldt.
Pynt: Skær appelsinskallen i meget tynde strimler og
kog dem i vand og sukker ca. 5 min.
Tag dem op og lad dem tørre.
Pynt med appelsinstrimlerne ved serveringen.
Se alle de bedste opskrifter med Ananas
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.